Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов е влюбен до уши, но

...
Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов е влюбен до уши, но
Коментари Харесай

Кирил Десподов е влюбен до уши, но не мисли за сватба

Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов е влюбен до уши, само че няма желание да се дами. Футболист №1 на България за 2018 година се изясни обществено в обич на приятелката си при гостуването в тв шоу. Двамата са дружно от няколко месеца, като първоначално ревностно криеха връзката си. Сега е тъкмо противоположното - Десподов е неразлъчен с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова. Двамата не пропущат да показват любовта си,пише България Днес. Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Kiril Despodov (@despodov19) на Дек 30, 2018 в 1:59 PST
Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Kiril Despodov (@despodov19) на Дек 29, 2018 в 2:56 PST

Веселина бе компактно до национала и на церемонията " Футболист на годината ", където крилото на ЦСКА-София бе определен за най-хубавия български футболист за предходната година. Звездата даже благодари на гаджето си от сцената на тържеството.

" Аз я обичам и съм сигурен, че тя също ме обича - сподели Десподов. - Но няма да се женим. " Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Kiril Despodov (@despodov19) на Дек 29, 2018 в 8:53 PST
Вижте тази обява в Instagram.
Relaxing with my LOVE

Публикация, споделена от Kiril Despodov (@despodov19) на Яну 2, 2019 в 8:12 PST

Красивата Веселина е първото гадже, към което Десподов обществено разкрива възприятията си. Тя, наподобява, работи позитивно на крилото, което изпрати най-силната година в кариерата си. Окрилен от любовта, Киро вкара куп голове за ЦСКА в шампионата и Лига Европа. Записа и първото си попадение в националния тим.

Неговата другарка Веселина е подготвена да последва обичания си в чужбина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР