Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга е трансферна цел на турския

...
Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга е трансферна цел на турския
Коментари Харесай

Спрягат Каранга за Бешикташ

Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга е трансферна цел на турския първенец Бешикташ. Новината е на " Fotospor " и е доказана от управлението на " черните орли ".

Истанбулският гранд търси интензивно нападател, откакто продаде своя голмайстор Дженк Тосун в Евертън за към 25 млн. паунда. В клуба разполагат и с Алваро Негредо, който от началото на сезона не може да оправдае упованията.

Бешикташ ще се изправи против Байерн (Мюнхен) в осминафиналите в Шампионската лига.

 Локомотив (Пловдив) - ЦСКА-София @@@

Твърди се, че скаутът на турския исполин Касъм Арълък е останал впечатлен от изявите на Каранга с екипа на ЦСКА-София. Представителят на " черните орли " е следил 3 мача на " алените " от Първа лига през есента.

Медиите в Турция спрягат още Андре-Пиер Жиняк, Оливие Жиру, Демба Ба и Фьодор Смолов като евентуални нови попълнения на Бешикташ.

Припомняме, че Каранга към момента не се е включил към подготовката на " алените ". Официалната причина е, че имотни неуредици го бавят в Бразилия. Вчера наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев съобщи, че Каранга ще се прибере в България, когато си реши проблемите. Треньорът обаче не се ангажира с точна дата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР