Звездата на ЦСКА-София Али Соу загря подобаващо за мача с

...
Звездата на ЦСКА-София Али Соу загря подобаващо за мача с
Коментари Харесай

Соу пои гаджето с вино преди мач

Звездата на ЦСКА-София Али Соу загря уместно за мача с " Ботев " (Вр) в неделя. Нападателят напои сексапилното си гадже Габриела с пенливо вино вечерта преди срещата, видя HotArena.

Половинката на футболиста посрещна своя 19-и рожден ден в среднощ на събота против неделя. В компанията на Али и най-близките си хора. Всички те подвигнаха наздравица в чест на рожденичката. Като същински джентълмен Соу сервира чашата, с цел да може обичаната му да отпива. Мнозина съпоставиха жеста му и с този на младоженците след заветното " да ".

Въпреки будуването до късно и празнуването с Габриела нападателят на " алените " бе в стихията си на терена по обед на идващия ден. Нападателят, който сега е в топформа, вкара следващия си гол за успеха над " Ботев " (Вр) с 2:1. Соу означи второто попадение.

След срещата беше време за същинския празник във връзка рождения ден на Габриела. Заради ограниченията против ковид тя не съумя да го означи с огромен ваучър. Вместо това дружно с Али събраха няколко близки другари и се почерпиха с тях. Сред почелите я имаше и един съотборник на Соу - Стефано Белтраме. Той беше дружно с половинката си Андреа. Тя е измежду най-близките приятелки на Габи на " Армията ". Подаръкът на футболиста за обичаната му остана в загадка.

Гамбиецът и хубавицата най-вероятно карат последните си дни у нас. Соу още веднъж е спряган за трансфер в чужбина, като искащи за подписа му не липсват. Очаква се той да бъде продаден за много сериозна сума. Габи сигурно ще последва обичания си, който дълго време отхвърляше трансфер точно поради нея. Сега двамата са подготвени да заживеят дружно в чужбина.

Красивата българка и нападателят са дружно от към година. Габриела стана известна точно, откакто се разчу за връзката й с гамбиеца. Преди това тя завоюва малко популярност, откакто се окичи с купата " Мис Ловеч ". Но едвам около Соу всички научиха за нея.

Двамата с Али са неразделни в последните месеци . Габриела търпи много рецензии и откровени обиди поради връзката си с африканеца. Красавицата ненавижда извънредно доста расизма и се бори с всички сили за правата на обичания си. В края на лятото тя се появи с хубав пръстен на ръката, подарък от гамбиеца. Това незабавно породи клюки, че връзката сред двамата е повече от сериозна и нищо чудно в бъдеще те да свият фамилно гнездо, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР