Звездата на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че победата с 3:2

...
Звездата на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че победата с 3:2
Коментари Харесай

Десподов: Една победа над Левски не може да ни утеши

Звездата на ЦСКА Кирил Десподов съобщи, че успеха с 3:2 над Левски в предпоследния 35-и кръг на Първа лига е едва успокоение за тима след проваления сезон. Футболистът разяснява, че никога не е забелязал проблем с мотивацията измежду съотборниците си за дербито против „ сините”.

„ Пропиляхме много обстановки. Не знам, съгласно мен не е имало подценяване. Излязохме доста стимулирани. Вкараха ни два нелепи гола. Хубаво е, че имахме самочувствието да върнем двата гола и да спечелим”, разяснява 22-годишният нападател.

„ Нормално е да няма доста аудитория през днешния ден. Вторник е, а и дъжд валеше. Поздравявам хората, които пристигнаха на стадиона, с цел да поддържат тима си.”

„ Аз ще си го запазя за себе си къде желая трансфер. Не съм реагирал, че Полша е неприятна страна или че е неприятен футбола там. Ще си запазя за себе си къде желая да играя.”

„ Щом няма извоювани Купа или шампионат, сезонът е провален. Ние не се утешаваме с победа над Левски.Дерби е, в тези мачове се играе за чест. Играхме, с цел да защитим нашето място в класирането.”

„ За мен е значимо да играя, където и да ме пусне треньора”, сподели още Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР