Звездата на ЦСКА Кирил Десподов е влюбен до уши, но

...
Звездата на ЦСКА Кирил Десподов е влюбен до уши, но
Коментари Харесай

Кирил Десподов няма намерение да се жени

Звездата на ЦСКА Кирил Десподов е влюбен до уши, само че няма желание да се дами. Футболист №1 на България за 2018 година се изясни обществено в обич на приятелката си при гостуването в „ Шоуто на Слави”. Киро и Веселина са дружно от няколко месеца, като първоначално ревностно криеха връзката си. Сега е тъкмо противоположното - Десподов е неразлъчен с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова, писа „ България Днес “.

Двамата не пропущат да показват любовта си. Веселина бе компактно до национала и на церемонията „ Футболист на годината “, където крилото на ЦСКА бе определен за най-хубавия български футболист за предходната година. Звездата даже благодари на гаджето си от сцената на тържеството.

„ Аз я обичам и съм сигурен, че тя също ме обича - сподели Десподов. - Но няма да се женим. " Красивата Веселина е първото гадже, към което Десподов обществено разкрива възприятията си. Тя, наподобява, работи позитивно на крилото, което изпрати най-силната година в кариерата си. Окрилен от любовта, Киро вкара куп голове за ЦСКА в шампионата и Лига Европа. Записа и първото си попадение в националния тим.

Десподов се надява да бъде продаден още през зимния трансферен прозорец, като желанието му е да играе в италианската Серия А или британската Висша лига. Неговата другарка Веселина е подготвена да последва обичания си в чужбина, стига да се откри тим, който да заплати желаните от ЦСКА 4 млн. евро за него.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР