Звездата на ЦСКА - Али Соу получи наградата за футболист

...
Звездата на ЦСКА - Али Соу получи наградата за футболист
Коментари Харесай

Али Соу: Не знам дали мачът с Левски ще е последен за мен, но съм готов да направя следващата крачка в моята кариера

Звездата на ЦСКА - Али Соу получи премията за футболист на месец ноември. Гамбиецът нямаше конкуренция, откакто изигра мощни мачове за " армейците " както в Европа, по този начин и в родния шампионат.

Голмайсторът разяснява пред публицистите идното дерби с Левски и вероятността да смени клубната си принадлежност по време на зимния трансферен прозорец.
 Пламен Гетов: ЦСКА постоянно е бил мощен в Европа, проблемите в Левски са поради безпаричието
Пламен Гетов: ЦСКА постоянно е бил мощен в Европа, проблемите в Левски са поради безпаричието

" Очаквам същинско дерби, ще липсва публиката "

Ето какво сподели той:

" Щастлив съм от тази премия. Тя значи доста за мен. Нямаше да мога да го реализира без помощта на съотборниците си. Не мога да кажа дали мачът с Левски ще бъде финален за мен. Ще видя какво следва, само че съм благополучен тук. Не мога да кажа, че ще си потегли. Не съм взел сходно решение. Искам да се съсредоточвам за мача и тогава ще видя какво ще се случи в бъдеще.
 Снимка 509764
Източник:

Мисля, че е добре, че се върнах. В началото бе мъчно, само че всички в клуба ми помогнаха. Сега се усещам доста, доста добре. Мотивацията ми се подвигна, това бе значимо за мен. Опитвам се да давам най-хубавото от себе си. Мисля, че всеки ден дава нова опция за развиване и е крачка напред. Аз съм подготвен да направя идната крачка.

Отборът се оправя доста добре под управлението на Акрапович. Ние знаехме, че той е добър треньор преди да пристигна. Смятам, че той си прави работата добре и резултатите го демонстрират. Треньорът е доста значим, ние се оправяме добре. Щастливи сме, че той е тук, ролята му е доста значима.
 Снимка 509763
Източник:

Очакванията ми за мача с Левски са същите. Мачът е доста значим за нас. Трябва да сме съсредоточени. Най-важното нещо за нас е успеха. Те не са в добра обстановка, само че това не е наш проблем. Ако те имат 15 точки, това си е тяхна работа. Нашата задача е да продължим с положителното показване и да се концентрираме върху нашата игра. Мотивацията постоянно е висока, тъй като това е дерби, което е значимо и за почитателите. Трябва да излезем и да дадем най-хубавото от себе си, с цел да спечелим мача ".
 Своенравният Санкаре пропуща Вечното дерби с възпитателна цел?
Своенравният Санкаре пропуща Вечното дерби с възпитателна цел?

Остава отвън групата за мача с Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР