Звездата на ЦСКА 1948 Мариян Огнянов даде интервю пред Sportal.bg

...
Звездата на ЦСКА 1948 Мариян Огнянов даде интервю пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Мариян Огнянов: Решението да дойда в ЦСКА бе трудно! Щях да направя саможертва, но кой щеше да я оцени

Звездата на ЦСКА 1948 Мариян Огнянов даде изявление пред Sportal.bg в Турция, където е на подготовка с тима. Мацата призна, че е взел мъчно решението да се причисли към " алените ". Той показа още, че към този момент му е омръзнало да се приказва за гола му за Левски в мрежата на Петер Чех в Шампионската лига.

" Здрав съм, уповавам се с сътрудниците ми да запишем единствено победи през пролетния дял от сезона и да осъществим задачите пред отбора. Вярвам, че в този момент ще изглеждаме по-добре по отношение на есента, когато имахме и много контузени футболисти.

Решението да дойда в ЦСКА не беше елементарно. Ако не бях пристигнал обаче, щях да направя всеотдайност, която съвсем никой нямаше да оцени. А и би трябвало да кажа, че аз не пристигам непосредствено от Левски в ЦСКА. В тима има и други левскари, с които се майтапим, само че толкоз. Професионалист съм, имам две деца и семейство, което е най-важното за мен.

Смятам, че в ЦСКА открих добра атмосфера, хората работят на равнище и всички са окуражени. Мога да кажа, че равнището в клуба не отстъпва на " А " група ", показа Мариян Огнянов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР