Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде интервю за официалния

...
Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде интервю за официалния
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Време е да спечелим нещо

Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде изявление за формалния уебсайт на алените, в което разяснява скорошната победа на тима над Ботев (Враца) с 5:2 в петия кръг на efbet Лига. 29-годишният полузащитник изнесе същински театър в мача като вкара четири гола.

„ Най-радостното е, че успяхме да вземем три точки и да продължим позитивната серия. Наистина за мен беше един специфичен мач, в който вкарах четири гола, за което желая да благодаря на целия тим, тъй като без тяхната поддръжка нямаше да вкарам тези голове”, непретенциозно съобщи ветеранът.

„ Може би голът, който вкарах от корнер, тъй като аз обичам да въвеждам с глава и обичам да въвеждам от статични положения, може би този гол ме направи най-щастлив, а и той беше за първия ми хеттрик. Аз съм казвал и преди, че моята работа не е да въвеждам голове, моята задача на терена е напълно друга, само че е хубаво, когато въвеждам голове. Тренирам такива положения и е радващо, че излизам съсредоточен на мачовете и когато ми пристигна сходна обстановка, сполучвам да вкарам”, добави националът.

„ Радващо е, че той върви на много мачове. Така ще придобие по-добра визия за българския футбол и българските футболисти. Мисля, че във всички тимове има положителни млади футболисти, които по този начин могат да получат късмет и да са бъдещето на националния тим. Виждаме и в нашия тим има млади момчета, които демонстрират доста положителни игри и се надяваме да бъдат извикани”, разяснява присътвието на старши треньора на българския народен тим Младен Кръстаич.

Накрая Чочев изясни какви са разликите сред представянето на тима тази година и предходната.

„ Разбира се, че има разлики. Ако не се неистина предходната година след шест кръга имахме една точка, а в този момент сме горе в класирането, разликите са явни. Отборът играе добре, вкарва голове и не позволяваме доста, мисля че е време нашия клуб да завоюва нещо.”

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР