Звездата на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, остана щастлив след

...
Звездата на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, остана щастлив след
Коментари Харесай

Чочев: Искаме да завършим полусезона горе в класирането, очаквам предложения от чужбина

Звездата на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, остана благополучен след успеха с 3:1 като посетител на Локомотив Пловдив. Полузащитникът осъществя две попадения в срещата, а също по този начин заприказва и за възможен трансфер в чужбина.

„ Труден мач против тим като Локомотив, който беше в челото на класирането с доста точки. Радващото е, че успяхме да спечелим на открито, на негостолюбив стадион против добър тим. Влизаме в серия от две следващи победи. Сега имаме домакинство, което би трябвало да си вземем и ще приключим полусезона горе в класирането “.

„ Цялата седмица се готвихме за този мач. Треньорите ни споделиха къде са техните мощни и слаби страни. Използвахме ги по най-хубавия метод. Създадохме много положения, вкарахме три гола, бяхме постоянни в отбрана, което искаше от нас треньора. Щеше да е добре, в случай че не бяхме позволили този гол, само че радващото е, че успяхме да победим и да вземем трите точки “.

„ Моята роля на терена не е да въвеждам и в никакъв случай не ми е било цел. Радващо е, че съумявам да въвеждам в този миг и по този начин оказвам помощ на тима да трупаме точки, да вървим напред и тимът да има самочувствие “.

„ Да, несъмнено, чакам оферти от чужбина. Когато свърши полусезонът или най-после на сезона, чакам да има някакво питане, както имаше и лятото “, съобщи Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР