Звездата на Тотнъм Хари Кейн ще отсъства от терените до

...
Звездата на Тотнъм Хари Кейн ще отсъства от терените до
Коментари Харесай

Официално: Хари Кейн е аут до март

Звездата на Тотнъм Хари Кейн ще отсъства от терените до март. Това бе публично доказано от Тотнъм, като по този метод се потвърдиха и първичните догатки за сериозна травма на левия гален. Кейн получи контузията в края на срещата в неделя, когато “шпорите” изгубиха от Манчестър Юнайтед с 0:1 на “Уембли”.

По този метод нападателят ще пропусне реванша против Челси от полуфиналите за Купата на Лигата, турнирните срещи с Фулъм, Кристъл Палас, Уотфорд, Нюкасъл и Лестър, както и първата борба с Борусия (Дортмунд) от 1/8-финалите в Шампионската лига.

Following preliminary assessments, we can confirm that @HKane has damaged ligaments in his left ankle, sustained during Sunday's match.

He will continue to be monitored by our medical staff as he commences rehabilitation and is expected to return to training in early March. pic.twitter.com/Ot3doPa4K6
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) January 15, 2019
“След предварителни прегледи можем да потвърдим, че Хари Кейн е с повредени сухожилия в левия си гален, по време на мача в неделя. Той ще продължи лекуването си под наблюдението на нашия лекарски щаб, като се чака да възобнови тренировки при започване на март”, се споделя в формалното известие.

Това е извънредно тежък удар върху упоритостите на отбора от северен Лондон, откакто в лазарета са още няколко от играчите на отбора, а Сон Хюн-Мин се причисли към националния тим на Южна Корея за Купата на Азия.
Премиър лийг 22 кръг, неделя 13 януари  Тотнъм 0:1краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР