Звездата на Тотнъм Хари Кейн обяви, че иска да започне

...
Звездата на Тотнъм Хари Кейн обяви, че иска да започне
Коментари Харесай

Хари Кейн призна: Сезонът ни беше провал, искам да печеля трофеи

Звездата на Тотнъм Хари Кейн разгласи, че желае да стартира да печели титли. В последните седмици интензивно се твърди, че той желае да напусне „ шпорите “, в случай че тимът не успее да се класира за Шампионската лига.

Голмайсторът на лондончани обаче няма да вземе решение за бъдещето си преди Европейското състезание през лятото.

Кейн няма извоюван нито един клубен трофей от дебюта за Тотнъм през 2011 година. Лондончани за финален път подвигнаха купа през 2008 година, когато завоюваха Купата на лигата. В неделя пък пристигна и следващото отчаяние, откакто те изгубиха финала в същия шампионат с минималното 0:1 от Манчестър Сити.

„ Когато погледна обратно в края на кариерата ми, това са неща, които ще останат, само че сега желая да спечелвам отборни титли “, сподели Кейн, откакто бе отличен за най-хубав футболист на сезона във Висшата лига на лондонските награди.

striker Harry Kane: "I want to be winning the biggest prizes as a team and we are not quite doing that. " |
— Daily Hotspur (@Daily_Hotspur)
„ Колкото и да е прелестно, желая да спечелвам огромни отборни награди. Засега не съумяваме. Сезонът ни беше разочароващ. Аз съм от Лондон, израснал съм тук и съм обвързван с града. Няма нищо по-хубаво от това да играеш за локалния си тим, към хората, с които си израснал. Лондон постоянно ще има особено място в сърцето ми “, съобщи още капитанът на британския народен тим.

Congratulations,
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР