Звездата на Тотнъм Хари Кейн е болен, но ще бъде

...
Звездата на Тотнъм Хари Кейн е болен, но ще бъде
Коментари Харесай

Конте: Целият ни сезон зависи от този мач

Звездата на Тотнъм Хари Кейн е болен, само че ще бъде на линия за мача с в неделя. Това разгласи мениджърът на " шпорите " Антонио Конте на днешната си конференция.

" Разбира се, че ще е подготвен. Хари не желае да изпуска сходни мачове ", изясни италианецът. " През тази седмица имахме няколко случая на вирус в тима, само че преодоляхме обстановката. И членове на щаба не бяха добре. В този миг обаче вирусът е последният ни проблем. Ние сме покрай огромен триумф и сме изпълни фокусирани ", увери Конте.

Antonio Conte: "I’ve been impressed with the improvement of every single player, in many aspects, not only technical and tactical, but also the mentality... I was lucky to find this group of players. "

- Spurs TV
— The Spurs Web (@thespursweb)
е на четвърто място в класирането с 68 точки - с две повече от лондонския си противник, който се изправя против в неделя. Тимът на Конте има и доста по-добра голова разлика, което значи, че и тъждество ще му бъде задоволително за квота за Шампионската лига.

" Ние сме в добра форма. Работихме добре през седмицата, би трябвало да бъдем съсредоточени. Целият сезон стои зад този мач и можем да реализираме нещо фантастично, тъй като надали някой си е представял, че ще сме в Топ 4. Сега всичко е в ръцете ни ", приключи Антонио Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР