Звездата на Тотнъм Гарет Бейл е пределно амбициран да изведе

...
Звездата на Тотнъм Гарет Бейл е пределно амбициран да изведе
Коментари Харесай

Гарет Бейл разкри единствената си мечта!

Звездата на Тотнъм Гарет Бейл е пределно окуражен да изведе родината си до международното състезание в Катар през 2022 година. Уелс към този момент взе участие на Евро 2016, а страната също по този начин ще вземе присъединяване и в идното европейско състезание през това лято.

Световните финали обаче остават огромната фантазия на 31-годишния играч, който разгласи, че най-вероятно, в случай че „ драконите “ доближат до Катар, това ще бъде последният огромен конгрес за Бейл и неговите съотборници.

„ Повече от всичко бленувам да играя на международно състезание с националния тим. След като към този момент играхме на европейско и показахме на какво сме способни, в този момент сме напълно съсредоточени върху международните квалификации. Трябва да дадем всичко от себе си, с цел да зарадваме уелския народ и да доставим наслада на хората. Участие на финалите в Катар през 2022 година е единственото, което желая. Нашето потомство в действителност се труди доста и заслужаваме да приключим своя път по заслужен метод. Всичко зависи от нас и би трябвало да си заслужим мястото в Катар “, съобщи Бейл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР