Звездата на световния тенис - Стефанос Циципас сподели, че е

...
Звездата на световния тенис - Стефанос Циципас сподели, че е
Коментари Харесай

Циципас иска да сложи край на негативната серия в Ротердам

Звездата на международния тенис - Стефанос Циципас показа, че е подготвен за борба в Ротердам.

Гръцкият тенисист добави още, че постоянно се усеща разчувствуван, когато играе на сходен шампионат и не скри задоволството си от обстоятелството, че за четвърта година е част от влиятелната конкуренция в Нидерландия.

„ Винаги е ужасно да се завърна тук и да играя един до друг с толкоз мощни тенисисти. За четвърти път съм в Ротердам, в предходните 3 години не съумях да печеля, само че в този момент съм подготвен да дам най-хубавото от себе си “, стартира той

Полуфиналистът от Откритото състезание на Австралия 2019 приказва за себе си и за смяната в своя живот, откогато се трансформира в име в международния тенис.

„ Вече съм доста по-мъдър и много по-добре съумявам да намирам салдото. Играя седмица за седмица, към този момент имам опит и зная доста добре по кое време би трябвало да вложа цялата си сила и по кое време не е нужно да консумирам толкоз сили. Много е значимо да мислиш и да умееш да правиш верните неща “, приключи Циципас.

Турнирът в Ротердам от категория ATP 500 през 2020 година се чака да бъде доста мощен. Медведев, Циципас, Рубльов, Фонини, Хачанов, Баутиста Агут и, несъмнено, защитаващият купата си от предходната година, Гаел Монфис. Ние се надяваме на положително показване от Григор Димитров, който стартира присъединяване си още довечера против младата канадска вяра - Денис Шаповалов.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР