Звездата на световния тенис отново се показа в отлично настроение

...
Звездата на световния тенис отново се показа в отлично настроение
Коментари Харесай

Новак Джокович „загря“ за мача с Григор Димитров с български хит

Звездата на международния тенис още веднъж се появи в чудесно въодушевление преди демонстративния мач с Григор Димитров , като този път „ загря “ по един изключително занимателен метод. Във видео, оповестено в TikTok, Джокович пее и танцува на известния български фолк шлагер „ Луда по тебе “ на певицата Камелия. Със задявка към Григор, Ноле показа в описанието на видеото:

„ Отправям се към София, подготвен за зрелище. Григор, одобряваш ли? ”

Това не е първият път, когато Джокович показва благосклонността си към българската музика. През 2020 година, след победа на Сърбия в шампионата ATP Cup, тенис звездата пя същата ария, което го трансформира в същински шлагер измежду българските почитатели . Песента „ Луда по тебе “ на Камелия, която излезе през 1996 година, наподобява е обичана на Ноле и постоянно го въодушевява.

Освен че показва своите певчески умения Джокович сподели и забележителни танцови стъпки, като се вписа в ритъма на песента, до момента в който се приготвя за срещата с Димитров. Видеото в TikTok към този момент набира известност и е следващото доказателство за харизматичния темперамент на Новак , който постоянно изненадва своите почитатели с сходни осъществявания.

Подготовката за демонстративния мач сред Новак Джокович и Григор Димитров се трансформира в още по-забавна и запаметяваща се, с помощта на осъществяването на Ноле с „ Луда по тебе “. Тенисът среща музиката в едно занимателно видео, което сподели топ спортиста в нова светлина.

Най-добрите спортове за есента: Как да останем дейни в прохладното време

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР