Звездата на сръбския националния отбор по баскетбол Богдан Богданович бе

...
Звездата на сръбския националния отбор по баскетбол Богдан Богданович бе
Коментари Харесай

Национал си хвана неземна красавица /снимки/

Звездата на сръбския националния тим по баскетбол Богдан Богданович бе засечен с ново гадже. 
29-годишният гард на Аталанта Хоукс излиза с екзотичната хубавица Британи Нета.
Влюбените бяха разкрити на сватбата на съотборника на Богданович в НБА – Данило Галинари. Преди десетина дни италианецът се ожени за дългогодишната си другарка Елеонора Бои на остров Сардиния.
На една от фотосите с младоженците пък театралничи и Богдан, прегърнал красавица, която се е издокарала в оранжева рокля. Нета е атрактивен американски модел и дизайнер. Преди време е взела участие в състезанието „ Мис Щат Ню Джърси “, където приключи като първа подгласничка.
В допълнение Британи не подцени образованието си, завършвайки Fashion Institute of Technology по механически дизайн и история на изкуството. Работи като механически дизайнер в една от най-силните компании в света. Освен това тя се бори за правата на дамите, незадоволителното показване на нежния пол в софтуерния бранш и прави всичко, с цел да понижи разликата сред половете посредством разнообразни организации. Не е известно от кой момент тя и Богданович имат връзка, само че в Инстаграм се вижда, че той харесва нейни фотоси през последната година. 
В Сърбия са безапелационни, че баскетболистът, който през 2020-а подписа 4-годишен контракт за 72 млн. $ с " Аталанта ", е желал да скрие връзката си допустимо най-дълго. Същото той направи и когато излизаше с тенисистката Олга Данилович, с която бяха видени на обществено място единствено един път, също на женитба.
На Богданович очевидно му върви на брачни церемонни, откакто в неотдавна ожени и съотборника си в националния тим Неманя Недович. Шармантната Нета обаче не бе видяна на лудия ваучър в Белград.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР