Звездата на Сенегал Садио Мане официално отпадна от състава на

...
Звездата на Сенегал Садио Мане официално отпадна от състава на
Коментари Харесай

Официално: Садио Мане е аут от Световното

Звездата на Сенегал Садио Мане публично отпадна от състава на националния тим за Световното състезание в Катар. " Лъвовете от Теранга " до последно се надяваха, че той ще успее да се възвърне в точния момент най-малко за някои от мачовете на финалите в Катар, само че през днешния ден от федерацията на страната оповестиха, че Мане отпада от състава.

30-годишния състезател се контузи в дуела на клубния си отбор Байерн (Мюнхен) против Вердер (Бремен) на 8 ноември. Той е с травма на дясната фибула. Именно това постави завършек на фантазията му да играе в Катар.

" Последните вести дойдоха преди минути. След като Мане получи травма на 8 ноември ние поддържахме непрекъснат контакт с Байерн, с цел да имаме цялостната информация за контузията. На идващия ден от клуба ни изпратиха фотоси от проучванията му с ядрено-магнитен резонанс, които демонстрираха, че има контузия на дясното коляно. Те ни поканиха персонално да прегледаме играча. Днес направихме повторни проучвания, с цел да разберем дали има най-малко някакъв късмет Садио да играе на Световното. За страдание те демонстрираха, че казусът е сериозен. Затова със страдание би трябвало да съобщим, че той няма да играе на Мондиала, а в най-кратки периоди ще би трябвало да се подложи на интервенция ", разгласи член на лекарския щаб на Сенегал.

Сенегал стартира присъединяване си в Катар с мач против Нидерландия в понеделник, 21 ноември, а по-късно има срещи с Катар на 25 ноември и Еквадор на 29 ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР