Звездата на Сакраменто Кингс Домантас Сабонис също е запознат с

...
Звездата на Сакраменто Кингс Домантас Сабонис също е запознат с
Коментари Харесай

Звездата на Сакраменто с хубави думи за Везенков

Звездата на Сакраменто Кингс Домантас Сабонис също е осведомен с изявите на българския национал Александър Везенков по европейските терени. Както е известно, изявите на водача на Олимпиакос биват зорко следени от помощник-треньора на " кралете " Джей Траяно по време на провеждащия се тази седмица шампионат за Купата на Гърция, като по отношение на това Сабонис бе запитан за мнението си по отношение на вероятно привличане на Везенков в състава на Кингс през идващия сезон.
 Страхотен Везенков изстреля Олимпиакос на край за Купата на Гърция Страхотен Везенков изстреля Олимпиакос на край за Купата на Гърция
" Да, гледал съм го. Той е страховит състезател, доста е надарен. Представя се на отлично равнище в Европа с тима на Олимпиакос и това си проличава от мощното показване на отбора в Евролигата. Не знам какви са задачите му, само че е явно, че ние ще се радваме да се причисли към тима ни. Колкото повече стрелци имаме, толкоз по-добре за нас ", съобщи литовецът пред медиите преди " Мача на звездите " идната нощ.
 Специално посещаване от НБА за Везенков в Ираклион Специално посещаване от НБА за Везенков в Ираклион
Правата на Везенков в НБА се държат от Сакраменто, като тимът има опция да го вземе в редиците си през лятото, изплащайки половината от заложената уговорка в контракта му, която е с оптимален размер от 1.5 милиона евро. Спортист №1 на България се погрижи да остави следващите отлични усещания у управлението на " кралете ", откакто през вчерашния ден записа 22 точки, 10 битки и 4 асистенции в дербито против Панатинайкос, извеждайки Олимпиакос до втори следващ край за Купата на Гърция.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР