Звездата на руската естрада Алла Пугачова е подала заявление до

...
Звездата на руската естрада Алла Пугачова е подала заявление до
Коментари Харесай

Алла Пугачова ликвидира и последната си фирма в Русия

Звездата на съветската сцена Алла Пугачова е подала заявление до Федералната данъчна работа за разпродажба на ООО " АБП " - последната ѝ компания в Русия. Според базата данни на SPARK-Interfax формулярът е подаден на 23 ноември.

Вестник " Октагон " пръв притегли вниманието към него и по-късно бе представен от редица медии в Телеграм.

Компанията " AБП ", която е 100% благосъстоятелност на Пугачова, има право да прави действия в региона на звукозаписа и издаването на музикални творби, телевизионно и радиоразпръскване, съгласно SPARK-Interfax.

През 2010 година компанията ръководи радиостанция " Радио Алла ", а също по този начин слага представления на Пугачова. Като основен изпълнителен шеф на компанията е посочена Елена Чупракова, шеф на концертите на певицата.

След съветската инвазия в Украйна Алла Пугачова и фамилията ѝ напуснаха Русия, само че се завръщат през август. Тя споделя, че не възнамерява да емигрира и че децата ѝ ще вървят на учебно заведение в Русия.

През септември обаче брачният партньор на певицата Максим Галкин, който е съперник на войната, е разгласен за " задграничен сътрудник ". В отговор на това Пугачова се обръща към Министерството на правораздаването посредством Instagram с молба да бъде включена и тя в регистъра на " задграничните сътрудници " (заради тази молба е подадена тъжба в полицията). В края на септември Пугачова напуща Русия и отпътува за Израел.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР