Звездата на родния попфолк Ивана ще бъде на работа и

...
Звездата на родния попфолк Ивана ще бъде на работа и
Коментари Харесай

Ивана: Ако работя на Коледа, после ме следва лошият късмет

Звездата на родния попфолк Ивана ще бъде на работа и тази Нова година, призна самата тя пред " Телеграф “.

" Над 20 години към този момент посрещам новата година на някое присъединяване и това ми харесва. Това е моята орис и въобще не се окайвам, щастлива съм по този метод “ показа пред " Телеграф “ звездата.

Перли 

Изпълнителката ще посрещне 2023-та в Пловдив. Ще пее в известен ресторант под тепетата. Вече се е спряла на тоалет. Той е на един от най-известните български дизайнери - Стоян Радичев.

" Роклята ми е в черен цвят, няма символика в него, просто е доста грациозен. Тоалетът е декориран с камъни и перли, въпреки всичко най-важната част от него е, че е доста комфортен, тъй като аз съм певица, а не модел “, разкри още Ивана.

Първата ария, с която ще поздрави гостите в нощта на Нова година, е " Празник всеки ден “. " Нека да е Весела, дано да носи въодушевление и всички да са щастливи както тази нощ, по този начин и цялата нова година “, направи благопожелание Ивана към всички читатели на " Телеграф “. 

У дома

Коледните празници изпълнителката на безконечни шлагери като " Шампанско и сълзи “, " Нещо нетипично “, " 100 патрона “, " Ах, тези пари “ е прекарала у дома в компанията на най-близките си хора.

" На Коледа не поемам задължения, направило ми е усещане през годините, че в случай че работя на този празник, то след това това ми носи по някакъв метод неприятен шанс. Приемам го като знак на ориста и си оставам у дома “, описа тя.

За празника получила доста хубави и мечтани дарове. " Не са скъпи, само че са от сърце, от обичаните ми хора и са извънредно скъпи за мен. На себе си и на вашите читатели поисквам да сме живи и здрави и да се обичаме “, възкликна огромната звезда на попфолка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР