Звездата на Република Корея Хюн-Мин Сон се чувства комфортно, когато

...
Звездата на Република Корея Хюн-Мин Сон се чувства комфортно, когато
Коментари Харесай

Сон е готов да играе срещу Уругвай

Звездата на Република Корея Хюн-Мин Сон се усеща удобно, когато би трябвало да носи защитна маска, и ще играе против Уругвай на Световното състезание, а треньорът Пауло Бенто е убеден, че футболистът е във форма. Нападателят на Тотнъм получи фрактура на очната празнина в конфликта против Олимпик Марсилия (1:1) при започване на ноември, което сложи под подозрение присъединяване му на Мондиала. 

" Сон може да играе, да. Мисля, че това, че ще носи маска, не е стеснение за него, по-скоро е естествено. Ще забележим по какъв начин ще бъде. Надяваме се той да се усеща удобно във допустимо най-голяма степен и ще използваме най-хубавата тактика, с цел да се усеща спокоен по време на мача. Той знае и ние знаем, че не можем да изключим никакви опасности “, съобщи Пауло Бенто.  

Сон е най-хубавият голмайстор на Република Корея от Световното състезание, откакто означи три пъти в надпреварата и се стреми да стане едвам вторият състезател от нацията, който се разписва в три обособени издания на шампионата след Парк Джи-Сун.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР