Звездата на Red Bull Макс Верстапен не е доволен от

...
Звездата на Red Bull Макс Верстапен не е доволен от
Коментари Харесай

Верстапен: 90% от пилотите във Формула 1 ще спечелят титлата с лекота, ако са в болида на Хамилтън

Звездата на Red Bull Макс Верстапен не е удовлетворен от невъзможността да се бори в пряк дуел с Люис Хамилтън за международната купа във Формула 1 в последните години. Нидерландецът дава всичко от себе си и даже постоянно надскача опциите на болида си, само че той няма нужната скорост, с цел да се опълчи на техниката, с която Хамилтън е на победа от седмата си международна купа.

" Първо желая да кажа, че доста почитам Люис Хамилтън и Валтери Ботас за това, което вършат в последните години. Не ме разбирайте неправилно, само че моето мнение е, че 90% от водачите, които се състезават сега във Формула 1, ще завоюват купата с лекост, в случай че се качат в техните болиди. Истина е, че не всички биха били толкоз непрекъснати и преобладаващи, както Люис, само че за това той е огромен първенец “, разяснява обстановката във Формула 1 Верстапен.

" От много време действителната позиция на Red Bull е второ място при конструкторите и трето място в надпреварите. Когато съумея да се промъкна до второто място или да печеля, е голям триумф за нас. Това е действителността и аз я одобрявам. Това не значи, че не излизам за всяко съревнование с упоритостта да печеля, бъдете сигурни в това “, приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР