Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос удвои критиките си към

...
Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос удвои критиките си към
Коментари Харесай

Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос отново разпали враждата в Саудитска Арабия: „Казах всичко правилно“

Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос удвои рецензиите си към Саудитска Арабия заради ужасяващия връх на страната с човешките права.

Полузащитникът взриви страната предходната година, когато лятната блъсканица на саудитската професионална лига се ускори. След това немската звезда беше освиркван, когато игра в Саудитска Арабия за Суперкупата на Испания, която Мадрид завоюва.

Сега Кроос приказва за първи път след тези произшествия, до момента в който Лос Бланкос се приготвят за конфликта си в Шампионската лига с Република България Лайпциг. А 34-годишният мъж е безапелационен, че рецензиите му са били верни.

Той атакува тези, които му се подиграваха в Саудитска Арабия, до момента в който разкриваше проектите си за бъдещето. Договорът на германеца в Мадрид изтича, само че той настоя, че прекосяването в Саудитска Арабия не е алтернатива.

" За мен това беше удостоверение, че споделих всичко вярно в интервютата ", сподели Кроос за освиркванията. „ Все още не знам какво да върша. Все още не съм решил нищо. Много съм благополучен,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР