Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо получи наказание от пет

...
Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо получи наказание от пет
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо беше наказан за пет мача

Звездата на " Реал " (Мадрид) Кристиано Роналдо получи наказване от пет мача поради аления картон против " Барселона " в първия мач за Суперкупата на Испания.

Мадридчани завоюваха с 3:1 на " Камп ноу ", а португалецът беше изпъден за два жълти картона, вторият от които за симулация. Ядосан от отсъждането, носителят на " Златната топка " избута в тил съдията Рикардо де Бургос Бенгоечея.

Голмайсторът на " Реал " получава минималното планувано наказване в тази ситуация, каквато е и нормалната процедура в Испания при сходни случаи. Заради аления картон той е глобен с една среща, а настрана за избутването на рефера по устав подлежеше на наказване сред четири и 12 мача.

През април играчът на " Лас Палмас " Марко Ливая беше със спрени права за пет дуела за същото нарушение.

" След като беше показан, играчът ме избута леко в символ на противоречие ", написа в отчета на рефера Бенгоечея за случая с Роналдо.

Португалецът ще пропусне реванша с " Барселона " в четвъртък и първите четири кръга от Примера дивисион, в които " Реал " ще играе с " Депортиво " (Ла Коруня), " Валенсия ", " Хетафе " и " Реал сосиедад ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР