Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви голямата новина за

...
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви голямата новина за
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо обърна палачинката: Вижте какво е бъдещето му

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо разгласи огромната вест за бъдещето си. Португалецът постави точка на всички версии, въртящи се из медийното пространство през последните месеци и разгласи, че остава състезател на " кралския клуб ". Това той направи пред испанския вестник " Марка " в последните дни от дългата си почивка, написа Sporta.bg.

" Беше отлично тази година да печеля най-важните титли с моя клуб. Чудесно е да спечелвам самостоятелни титли, ще бъде прелестно да го направя още веднъж ", показа португалската суперзвезда.

" Трябва да работиш крепко година след година. Аз ще продължа да го върша, тъй като футболът е моят живот, моята пристрастеност ", съобщи третият капитан на Реал.

Цялата блъсканица към Кристиано и неговото вероятно овакантяване бе подпалена от недоволството му към управляващите в Испания, които го погнаха за укриване на големи налози. Той не се усещаше подкрепян от президента на Реал Флорентино Перес и бе сигурен в решението си да напусне " Сантяго Бернабеу ".

Сега обаче е размислил и ще продължи да носи бялата фланелка, с която завоюва три пъти Шампионската лига.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР