Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не смята, че съперничество

...
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не смята, че съперничество
Коментари Харесай

Роналдо: Съперничеството ми с Меси сега започва

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не счита, че съревнование сред него и Лионел Меси (Барселона) е към края си. Снощи португалецът завоюва премията на ФИФА за най-хубав футболист за пети път, с което се изравни с аржентинеца. Според мнозина ерата им е пред привършване, само че ибериецът не мисли по този начин.

"Не се състезавам с Лео. Той е състезател от същата епоха и завоюва тази премия пет пъти. Аз също я завоювах за пети път. Това е самостоятелна премия за най-хубавия в света. Нещата са такива, каквито са ", разяснява Роналдо.

"Очевидно е, че съм благополучен, тъй като както споделих и преди, аз се намирам в най-хубавия клуб в света. Имам опцията да показвам високо равнище през последните години. И физически съм здрав. "

"Затова съм удовлетворен. Ще забележим какво ще се случи на следващия ден, само че в този момент желая да се насладя на момента. Никога не знаеш какво те чака на следващия ден. Дали съперничеството ни с Меси е завършило? Изобщо. То едвам в този момент стартира ", отсече Кристиано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР