Звездата на Реал (Мадрид) Карим Бензема и вратарят Тибо Куртоа

...
Звездата на Реал (Мадрид) Карим Бензема и вратарят Тибо Куртоа
Коментари Харесай

Реал остави Бензема и Куртоа извън състава за клубния Мондиал

Звездата на Реал (Мадрид) Карим Бензема и вратарят Тибо Куртоа бяха оставени отвън състава на отбора за Световното клубно състезание. Куртоа получи травма в слабините преди загубата с 0:1 от Майорка в Ла Лига в неделя следобяд, до момента в който Бензема лекува контузия с подколянно сухожилие след дуела с Валенсия предходната седмица.

От лекарския щаб на отбора обявиха, че травмите и на двамата не са съществени, само че те няма да вземат участие на Световното клубно състезание в Мароко. Отборът на Карло Анчелоти ще се изправи против Ал Ахли на полуфиналите в сряда вечер преди възможен край против Фламенго или Ал-Хилал в събота вечерта.

Едер Милитао също отпадна от състава поради контузия, както и Еден Азар. Ферланд Менди и Лукас Васкес са отвън тима на Анчелоти, като първият сега лекува травма на бедрото, до момента в който вторият е с проблем на глезена.

Реал Мадрид ще бъде без шестима играчи за шампионата, само че Дейвид Алаба е включен, откакто се завърна от травма при провалянето с 0:1 от Майорка през уикенда.
 
Реал Мадрид ще възобнови акцията си в Ла Лига против Елче на 15 февруари, преди да отпътува за Осасуна преди първия мач от осминафиналите на Шампионската лига с Ливърпул на 21 февруари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР