Звездата на ПСВ Айндховен Коди Гакпо призна, че е бил

...
Звездата на ПСВ Айндховен Коди Гакпо призна, че е бил
Коментари Харесай

Гакпо разкри колко близо е бил до Ман Юнайтед

Звездата на ПСВ Айндховен Коди Гакпо призна, че е бил покрай трансфер в Манчестър Юнайтед през лятото. Към края на трансферния прозорец играчът преговаряше с " алените дяволи ", само че в последна сметка те привлякоха Антони от Аякс.

" Бях покрай овакантяване, приказвах с Ерик загар Хаг няколко пъти. В последна сметка договорката не се реализира, което е разочароващо за мен и за развиването ми, тъй като Манчестър Юнайтед е един от най-големите клубове в света. Освен това сходен трансфер щеше да е добър за ПСВ ", показа Гакпо пред " Таймс ".

" Всичко завърши седмица преди затварянето на трансферния прозорец. През тази седмица трябваше да реша дали да отида в Лийдс или Саутхамптън. Накрая останах, само че беше под напрежение интервал ", добави той.

" Винаги съм казвал, че в случай че остана в ПСВ, който е родният ми клуб, това не е наказване. Харесва ми тук, желая да спечелвам титли тук, само че в случай че имам опция да отиде във Висшата лига или някъде другаде, несъмнено, ще обмисля съществено тази опция ", сподели още Гакпо.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР