Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе направи интересен коментар за популярността,

...
Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе направи интересен коментар за популярността,
Коментари Харесай

Мбапе: Вече дори не мога да си купя сирене

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе направи забавен коментар за известността, която има от доста години. Суперзвездата на френския футбол се пошегува, че не може да си купи сирене от магазина без да събере навалица към себе си.

„ Когато изляза на открито незабавно се образува огромна навалица “, показа Мбапе в предаването "Enyove Special " на France 2. „ Вече даже не мога да отида до супермаркета. Ако не помни да си купя сирене, няма да мога да отида до магазина. Може би, в случай че го затворят, с цел да вляза и да напазарувам, ще съумея. Вече не мога да бъда неузнаваем “, продължи французинът.

Mbappe: They have to close the supermarket so I can buy cheese! https://t.co/ZpdnSNoMud pic.twitter.com/aFII0Hptvz
— Sporting News Soccer (@SN_CA_Soccer) January 24, 2020
Той уточни още един образец за неналичието на усамотение, с който се сблъсква в всекидневието си.

„ Вкъщи сте и решавате да отидете да се разноските, с цел да си вземете сладолед. Тогава всичко свършва. Преди даже да имам време да го опитам, към този момент има към 500 души към мен “, изяснява Мбапе.

„ Но това е животът, който желаех. Приемам обстановката. Не е елементарно, само че тъкмо това желаех “, споделя още той.

В момента Килиан се радва на следващата мощна акция с ПСЖ в Лига 1. Столичани са водачи в шампионата на осем точки пред втория Марсилия. Въпреки това има клюки, които свързват Мбапе с трансфер в Реал Мадрид или Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР