Звездата на ПСЖ Анхел Ди Мария преживя шокираща вечер. Снощи,

...
Звездата на ПСЖ Анхел Ди Мария преживя шокираща вечер. Снощи,
Коментари Харесай

Къщата на звезда на ПСЖ беше обрана, докато той играе, семейството му е било застрашено

Звездата на ПСЖ Анхел Ди Мария претърпя шокираща вечер. Снощи, в мача против Нант, в който ПСЖ позволи цялостен поврат, аржентинецът беше заменен в 62-рата минута, при резултат 1:1.
Причината за промяната обаче не е била обвързвана с футбола. Оказа се, че по същото време къщата на аржентинеца е станала обект на обир. На всичкото от горната страна, по време на обира фамилията на Ди Мария е било в дома, а в някои медии се появиха описания на случилото се с думи като " извънредно принуждение ". ESPN оповестява, че фамилията на футболиста е било арестувано като заложници, само че очевидно единствено до момента в който грабителите вземат каквото желаят. Засега няма информация те да са били разкрити и задържани от полицията,
Освен случилото се с Ди Мария, още един състезател на ПСЖ се оказа жертва на грабеж – къщата на родителите на бранителя Маркиньос също е била обрана по време на мача. Всичко това е станало ясно на футболистите на ПСЖ по време на мача, което е добре пояснение за случилото се като резултат в тази среща.
Какво се случи на мача на ПСЖ -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР