Звездата на Портулагия и Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо взриви социалните

...
Звездата на Портулагия и Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо взриви социалните
Коментари Харесай

Роналдо избухна: Манчестър Юнайтед ме предаде!

Звездата на Портулагия и Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо взриви обществените мрежи преди минути, защото излезна негово извънредно изявление с Пиърс Морган, в което той обяснава по какъв начин се усеща " предаден " и " изхвърлен " от тима на " алените дяволи ".

" Да, те се пробваха да ме изгонят. Не единствено треньорът, само че и още двама-трима души към клуба. Чувствах се предаден. Не бива да приказвам дали желаеха да се отърват от мен, само че не ме интересува. Да, усещам се предаден и мисля, че някои хора тук не ме желаеха, освен тази година, само че и предходната също. Нямам уважение към Ерик загар Хаг, тъй като и той няма към мен. Ако не ме уважаваш и аз в никакъв случай няма да те. ", показа португалската звезда.

Кристиано Роналдо несъмнено шокира с това изявление, откакто припомняме, че малко по-рано през сезона той напусна прибързано мач на Манчестър Юнайтед, защото бе сърдит, че не се появи на терена. Последваха наказания за играча, като даже бе изваден от първия състав. Всички проблеми изглеждаха изчистени, само че това изявление може да промени обстановката към португалеца.

" I feel betrayed. "

EXCLUSIVE: Cristiano Ronaldo tells Piers Morgan he feels like he's being forced out of Manchester United in an explosive interview.

90 Minutes with Ronaldo. Wednesday and Thursday at 8pm on TalkTV. | | |
— Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР