Звездата на Полша - Роберт Левандовски видимо се подразни на

...
Звездата на Полша - Роберт Левандовски видимо се подразни на
Коментари Харесай

Левандовски се ядоса на журналист заради въпрос за Меси

Звездата на Полша - Роберт Левандовски очевидно се подразни на въпрос на аржентински публицист по отношение на Лионел Меси по време на вчерашната си конференция.
 Левандовски: Няма потребност да се дразня на Меси, тази премия ми е по-важна Левандовски: Няма потребност да се дразня на Меси, тази премия ми е по-важна
Журналистът от TyC Sports Лукас Белтрамо попита Левандовски дали в идния мач сред Полша и Аржентина той ще покаже на Меси, че всичко посред им е наред след събитията към церемониите за инвидуалните награди през предходната година. Нападателят на Барселона в началото не разбра въпроса и попита репортера за уточение. Белтрамо му изясни, че има поради коментара на Лева по отношение на това, че Меси признал, че полякът заслужавал “Златната топка ”, само че по-късно не дал своя вот за него в анкетата FIFA The Best.
 Меси за Левандовски: Да приказва каквото си желае, въобще не ме интересува Меси за Левандовски: Да приказва каквото си желае, въобще не ме интересува
Играчът обаче отхвърли да е казвал сходно нещо. “Защо да не му подам ръка? С Меси всичко е наред, в никакъв случай не съм имал нищо срещу него. Защо ми задаваш сходен въпрос? Какво съм споделил? Кога и къде съм го споделил? Не, не помня да съм го казвал по този метод. Може би си го видял в Инстаграм. Може би някой го е споделил по този начин, само че не и аз ”, отвърна Левандовски.

Отборите на Полша и Аржентина ще се изправят един против различен по време на Световното състезание в Катар на 30 ноември.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР