Звездата на Пари Сен Жермен ще води отбора утре, когато

...
Звездата на Пари Сен Жермен ще води отбора утре, когато
Коментари Харесай

Неймар: Пристигнах в ПСЖ, за да пиша история

Звездата на Пари Сен Жермен ще води тима на следващия ден, когато френският отбор ще се опита да стигне до първата си купа в Шампионската лига. Отборът на Томас Тухел обаче ще би трябвало да се оправи с Байерн на финала, за вдигне трофея.

" Това е мястото, където желаеме да бъдем. Собствениците имат огромен план и част от него е да бъдем най-хубавите в Европа. Не сме били по-близо, в сравнение с сме в този момент, само че би трябвало да останем съсредоточени ", показа бразилецът.

Най-скъпият футболист в света разяснява, че самостоятелните оценки идват след триумфа на тима: " Меси и Роналдо преобладаваха през последните 10 години, само че те не са от тази планета. Би било чест за мен да печеля " Златната топка ". Подобни награди обаче идват от това, което постигаш на терена и какъв брой помагаш на клуба да печели. Върху това съм съсредоточен. Всичко друго ще си пристигна на мястото, в случай че е писано ".

" Да спечелиш Шампионската лига е нещо особено. Но да спечелиш с ПСЖ, това ще е да пишеш история и тъкмо по тази причина дойдох тук ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР