Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар скача от флирт във

...
Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар скача от флирт във
Коментари Харесай

Вижте поредната мацка на Неймар /снимки/

Звездата на "Пари Сен Жермен " Неймар скача от флирт във флирт в последните месеци. Бразилецът бе изловен с следващата хубавица тези дни.
Това стана по време на почивката му с близки на Ибиса. На яхтата му направи усещане и една брюнетка. Това е моделът и инфлуенсър Бруна Бианкарди. Тя се забавлява с бразилеца, фамилията и приятелите му. По-късно мацката качи фотоси с Антонела Рокуцо, Даниела Сийман и ще няколко футболни половинки. Те се снимаха на вечеря, която споделиха с известните си мъже. На сбирката бяха фамилиите на Лео Меси, Анхел ди Мария, Сеск Фабрегас и други
Оказа се, че двамата с Неймар се познават от месеци. Срещат се за първи път на празненство през декември 2020 година. Тогава Бруна отива с няколко другари и един от тях я показва на нападателя. И очевидно той не си е губил времето.
Всички незабавно видяха голямата аналогия на Бианкарди с предходната Бруна в живота на Неймар. Актрисата Бруна Маркезине е дамата, която най-дълго се задържа с плейбоя. Двамата бяха дружно няколко години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР