Звездата на Пари Сен Жермен Неймар се завръща групата на

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар се завръща групата на
Коментари Харесай

Почетино: Неймар е в групата, утре ще решим дали ще започне

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар се завръща групата на тима за утрешния мач за Суперкупата на Франция против Олимпик Марсилия. Бразилецът лекува травма от месец насам, само че към този момент е възобновен и новият старши треньор на парижани Маурисио Почетино ще може да разчита на него.

" Неймар е подготвен за игра и е в групата за мача. Утре преди мача ще решим дали да стартира като титуляр, или да остане на пейката ", сподели Почетино на конференцията преди мача.

Аржентинският експерт към момента не е решил с каква единайсеторка да стартира, само че не остави подозрение, че ще разчита на Килиан Мбапе през цялото време.

" Килиан е в съвършена кондиция. Работим върху разнообразни тактически разновидности, тъй като би трябвало да покажем най-хубавото от себе си и да спечелим против Марсилия ", сподели още Почетино.

Почетино е пределно стимулиран, защото възможен триумф на следващия ден ще му донесе първи трофей в треньорската му кариера.

" По-важно от трофея е да спечелим този мач. Честта е доста по-важна от всеки трофей, по тази причина нашият фокус е върху успеха. Това е дерби, в което съм играл като футболист на ПСЖ, а в този момент ще усетя тръпката и като треньор ", сподели още Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР