Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разочарова с играта си

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разочарова с играта си
Коментари Харесай

Във Франция размазаха Неймар: Беше катастрофален, разочароващ, непоносим и егоцентричен

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разочарова с играта си при загубата с 0:2 от Манчестър Сити на полуфиналите на Шампионската лига и си заслужи рецензиите на френските медии.

“Льо Паризиан” излезе със заглавие: “Неймар, талант без идея”, а в материала си вестникът написа: “Бразилецът изцяло се изгуби в своя поулфинал. Без ентусиазъм той в нито един миг не изглеждаше кадърен да повдигне играта на своя тим както съумя да го направи против Байерн Мюнхен. Разочароващ”.

От “Екип” му дадоха една от най-ниските оценки в мача - 3, като прибавиха: “Беше заречен да почине на терена, само че за жалост загуби своя мач. Не го направи в съревнованието, а по-скоро в своите мощни страни, където през вчерашния ден не беше задоволително добър: няколкократно загуби топката, правеше неприятни пасове и взимаше рисковани решения. Не съумя да направи никаква разлика със своя дрибъл, изключително против Кайл Уокър. Разочароващ”.

От “Франс Футбол” оцениха нападателя с 2 и бяха доста сериозни в коментара си за него: “Дали в действителност беше неотложно да допира топката шест пъти всякога, щом я получаваше? Неймар разкри тъмната си страна против Манчестър Сити. Той беше допустимо най-непоносим и искаше да прави всичко самичък. При неналичието на Килиан Мбапе, Неймар беше решил, че само той ще обърне развоя на конфликта. В своите очи Неймар беше центърът на света и разстройваше съотборниците си с редките си подавания. Бразилецът прахоса необикновено количество положителни топки. Към този егоцентризъм той добави ужасяващ завършек на мача, в който се опитваше да нарани физически “гражданите”. Всички парижани се предадоха, в това число и той, който трябваше да бъде водачът нощес. Воден от своите страсти за следващ път, Неймар беше катастрофален”.

Както направи преди седмица, анализаторът на RMC Sport Жером Ротен още веднъж се изрече остро против бразилеца: “Очаквахме повече от Неймар, най-много аз. Този състезател е необикновен, когато е съсредоточен и има футболисти към себе си, които се движат добре. Ще го обвиня за случилото се, само че не е отговорен единствено Неймар. Искаш да преподпишеш с него, само че също по този начин би трябвало да преосмислиш това. Когато той не е толкоз добър, както беше в този мач, ти би трябвало да му го кажеш. Леонардо го щади, тъй като би трябвало да преподпише с него. Ако желаят да преминат теста с Неймар, би трябвало да трансформират държанието му”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР