Звездата на Пари Сен Жермен Неймар показа разочарованието си, че

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар показа разочарованието си, че
Коментари Харесай

Неймар: Вече се отказах от баскетбола, сега съм геймър

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар сподели разочарованието си, че не е измежду тримата финалисти за премията на ФИФА - The Best, за най-хубав футболист на 2020 година. Кандидати за наградата са Роберт Левандовски, Кристиано Роналдо и Лионел Меси, само че не и бразилецът.

Преди няколко дни Неймар не попадна и в Идеалния тим на годината на Международния институт по футболна история и статистика IFFHS. Тогава неговият другар Тиаго Силва се пошегува в Инстаграм, разяснявайки:

“Неймар беше в " балона " на НБА. Той, ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис и останалите.” Нападателят на собствен ред отговори: “Да, взеха ме. Ти най-малко игра край на “Ролан Гарос””, намеквайки, че бранителят също не е попаднал в този тим.Оказа се, че тази шеговита история си има продължение, и то пристигна незабавно след новината за тримата финалисти за премията The Best. Този път Неймар употребява Туитър, с цел да изрази своето възмущение. “Тъй като не ми се получи с тениса, ще се захвана с баскетбол”, написа той. Само няколко минути по-късно той добави: “Вече се отхвърлих от баскетбола, в този момент съм ГЕЙМЪР”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР