Звездата на Пари Сен Жермен Неймар отрече да е нарушавал

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар отрече да е нарушавал
Коментари Харесай

Неймар не е нарушавал карантината, просто я карал с приятели

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар отхвърли да е нарушавал рекомендациите за обществено разграничаване по време на престоя си в родната Бразилия.

Неймар разгласява фотоси в "Инстаграм ", на които прави слънчеви бани и играе плажен фут-волей дружно с група другари по време на паузата поради пандемията от ковид. 28-годишният нападател се оправда, че хората от фотосите не са инцидентни, а са пътували с него от Париж с частен аероплан и са под карантина дружно с него.
Вижте тази обява в Instagram.
Cansados porém felizes até o davizinho treinou hoje by: @gilcebola

Публикация, споделена от ene10ta Érre neymarjr (@neymarjr) на Мар 26, 2020 в 1:11 PDT

"На фотографията Неймар е с хора, които са под карантина дружно с него. Тези хора пътуват с Неймар от Париж до Бразилия. Неймар ги предложения да прекарат 14 дни с него, преди да отидат при фамилиите си ", сподели представител на футболиста пред "Глобо медия груп " в Бразилия.

В изказването се споделя още, че единственият външен клиент в групичката е бил синът на Неймар - Дави Лука, като нападателят заобикаля срещи с останалите си родственици, в това число майка, баба и сестра. "Къщата, в която играчът е под карантина е изцяло изолирана и му дава успокоение да продължи да тренира. Той чака с неспокойствие края на този печален интервал за човечеството и завръщането към обикновено активност ", добави представителят на Неймар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР