Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси може да продължи

...
Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси може да продължи
Коментари Харесай

L'Equipe: В Саудитска Арабия ще предложат на Меси най-големия договор в историята на футбола

Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси може да продължи кариерата си в Саудитска Арабия, подписвайки най-големия контракт в историята на футбола, осведоми L`Equipe.

По информация на френското издание на аржентинеца ще бъде препоръчано многогодишно съглашение, а той ще премине в редиците на Ал-Хилал, който е главният противник на Ал-Насър, за който играе понастоящем Кристиано Роналдо.

Евентуално прекосяване на Лионел Меси в Саудитска Арабия към този момент наподобява все по-верояно, откакто носителят на седем " Златни топки " влезе в спор с управлението на сегашния си клуб ПСЖ и даже бе отхвърлен за две седмици от състава поради нерагламентирано си пътешестване точно до Арабския полуостров.

Основен претендент за подписа на аржентинеца обаче си остава Барселаона, където Меси се трансформира в легенда, откакто изкара повече от 20 години в " каталунския клуб " и означи над 600 гола за първия отбор, с който завоюва общо 34 трофея.

Единственият проблем по тази причина на аржентинецът да се завърне на " Камп Ноу " са финансовите отговорности на Барса, като в случай че " блаугранас " желаят да си върнат клубната легенда те би трябвало да се разделят с част от актуалните си играчи и да изискат от други да понижат своите заплати.

През този сезон Лионел Меси има 37 мача за ПСЖ във всички шампионати през този сезон, в които е отбелязал 20 гола и е направил 19 асистенции.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР