Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси - може да

...
Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси - може да
Коментари Харесай

В Саудитския Арабия приготвят най-големия договор в историята на футбола заради Меси

Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси - може да продължи кариерата си в Саудитска Арабия, твърди L'Equipe. Лично държавното управление на арабската страна е готово да предложи на 35-годишния аржентинец най-големия контракт в историята на футбола.

Изданието написа, че съглашението ще е за няколко години. Нападателят може да премине в Ал Хилал, който е главният противник на Ал Насър, за който играе Кристиано Роналдо.

Меси е обмислял опцията за промяна на ситуацията още преди спора с ПСЖ. Парижкият клуб в профил аржентинеца от тима за две седмици поради неразрешено пътешестване до Саудитска Арабия.

Френското издание добавя, че пред Меси седят още вариантите да се причисли към американския Интер Маями, благосъстоятелност на Дейвид Бекъм, само че тази оферта сега не е негов приоритет. Бившият му клуб Барселона продължава са желае да си върне именития футболист, само че каталунците би трябвало да имат нужните финансови средства, с цел да го създадат през лятото, което все още не е доста несъмнено.

Договорът на Меси с ПСЖ изтича това лято. Нападателят има 37 мача за парижани във всички шампионати през този сезон, като означи 20 гола и направи 19 асистенции.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР