Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе все още не

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе все още не
Коментари Харесай

Мбапе отново не тренира преди сблъсъка с Дортмунд

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе към момента не се е възстановил от болестта си и не взе присъединяване в последната подготовка на тима преди втората осминафинална среща против Борусия Дортмунд от Шампионска лига. 21-годишният нападател пропусна и предното занимание на тима в понеделник и съгласно Goal.com е прекомерно евентуално Мбапе да пропусне срещата на “Парк де Пренс” в сряда.

Шампионите на Лига 1 играха за последно предходната седмица, когато се постановиха с 5:1 над Лион в полуфиналната среща от Купата на Франция. Мбапе бе тогава звездата на мача, записвайки хеттрик на сметката си. В събота ПСЖ трябваше да гостува на Страсбург, само че срещата бе отсрочена поради разпространилия се ковид. Именно заради тази причина редица мачове бяха анулирани, а други ще се играят пред празни трибуни, в това число и този сред ПСЖ и Борусия.
Kylian Mbappé's throat infection & fever make him a doubt for tomorrow's clash vs Dortmund. https://t.co/hwxjRe3ttV
— Get French Football News (@GFFN) March 10, 2020 В отсъствието на Мбапе се чака Кавани, Неймар и Икарди да водят офанзивата на парижани, а капитанът на тима Тиаго Силва също се завръща в състава след излекувана контузия. ПСЖ има да наваксва гол пасив, откакто загуби в първата среща в Дортмунд с 2:1.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 11 март  Пари Сен Жермен 22:00предстои  Борусия (Дортмунд)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР