Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е все по-близо

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е все по-близо
Коментари Харесай

Мбапе пред раздяла с ПСЖ, не бе взет на предсезонното турне в Азия

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е все по-близо до разлъка с клуба поради нежеланието си да подпише едногодишно продължение на контракта си. Настоящият договор на френския национал с клуба изтича след година и босовете на ПСЖ желаят или да го продадат това лято, ли той да подпише нов контракт, с цел да не го изтърван без пари идващото лято.


Порази неразбирателството сред двете страни Мбапе бе оставен отвън групата на парижани за предсезонното турне в Япония и Южна Корея. Счита се, че нападателят, който е голмайстор номер 1 в историята на ПСЖ с 212 гола в 260 мача, желае да остане на " Парк де Пренс " още една година, след което да премине в Реал Мадрид без трансферна сума. При актуалната обстановка наподобява все по-вероятно, че Мбапе ще бъде продаден преди затварянето на летния трансферен прозорец.

ПСЖ към този момент се раздели с една от огромните си звезди - Лионел Меси, който мина в американския Интер Маями, до момента в който треньорът Кристоф Галтие бе уволнен и сменен с испанеца Луис Енрике. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР