Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, е в

...
Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, е в
Коментари Харесай

Високо напрежение: Мбапе е в центъра на раздор в ПСЖ

Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, е в челните страници на множеството спортни медии в последните дни поради информациите, че е изискал да напусне отбора през януари. Тези клюки обаче очевидно не се харесват в тима, защото вестник „ L'Équipe “ написа, че нападателят е в средата на разкол в съблекалнята на ПСЖ и стартира бързо да губи поддръжката на своите съотборници.

Мбапе подписа нов контракт с тма за три години през лятото със заплата, която го трансформира в най-скъпоплатния футболист в света, само че крайъгълен камък в договарянията най-много бе въздействието му в развиването на спортния план. Именно тези му позиции и неизпълнението на част от уговорките на управлението са провокирали неговото неодобрение и разрива в връзките му, както с шефовете, по този начин и със съотборниците му.

Ръководството на парижани е останало извънредно недоволно от непрестанното неодобрение на играча, което в влошило обстановиката в съблекалнята на отбора, а също по този начин и от отношението на френската звезда, което продължава да се трансформира с всяка седмица, като той става все по-изолирано от тима.

Съставът на ПСЖ е съществено разграничен, като Неймар, който Мбапе искаше от управлението да бъде продаден през лятото, както и южноамериканските му съотборници, а също по този начин и цялата група от испаноговорящи са мощно ядосани на френския национал поради опитите му да се разпорежда.

Изданията допълват, че за момента Мбапе има поддръжката само на Ашраф Хакими, Преснел Кимпембе, Норди Мукиеле и Юго Екитике.

Au PSG, la gronde monte contre Kylian Mbappé

L'attitude de Kylian Mbappé laisse de moins en moins indifférent au sein du PSG et dans le vestiaire où il semble s'isoler chaque semaine un peu plus.
— L'ÉQUIPE (@lequipe)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР