Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе беше избран за

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе беше избран за
Коментари Харесай

Мбапе е №1 във Франция за втора поредна година

Звездата на " Пари Сен Жермен " Килиан Мбапе беше определен за футболист №1 на Франция през 2019-та. 21-годишният нападател на първенците оглави анкетата на авторитетния " Франс Футбол " за втора поредна година.

" Хората си мислят, че съм се трансформирал, само че това не е по този начин. Както и преди, аз пробвам да давам оптималното на моя тим. Може би започнах да поемам по-голяма отговорност в играта - нещо, което не се осмелявах да върша, когато бях на 17-18 години, само че тогава не се бях потвърдил. Сега мога да пожертвам повече, тъй като към този момент имам сериозен опит зад тила си ", съобщи Мбапе.
Мбапе блесна с прелестен гол, а ПСЖ още веднъж повали " Нант " в Париж (ВИДЕО) Неймар също се разписа за домакините
Снимка: Getty Images

Мбапе разяснява и информациите за спор сред него и различен ас на парижани - Неймар.

" Когато дойдох в Париж, нямаше спор по тематиката. Неймар е тук и той е огромната суперзвезда. Аз бях взет, с цел да оказа помощ. Той се контузи през сезона, след което нямаше положително международно състезание, което аз завоювах. От там потеглиха всички информации, че сред нас има някаква вража "

" Говореше се по какъв начин желая да му взема мястото, а аз бях прекомерно изумен на тези тематики. Когато се завърнах в " Камп дьо Лож " през август 2018-а година, първото нещо, което направих е да видя Ней. Казах му: „ Може би нямаше положително Световно състезание, което е добре за Франция, само че не се притеснявай. Не съм тук да взимам от името ти – в противен случай. Тук съм, с цел да съм най-хубавият французин, тъй като ти не се състезаваш в тази ранглиста, тъй че не желая да ти " влизам под кожата ". Тук съм, с цел да ти оказа помощ – постоянно ", разяснява Мбапе.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР