Звездата на Пари Сен Жермен Единсон Кавани възнамерява един ден

...
Звездата на Пари Сен Жермен Единсон Кавани възнамерява един ден
Коментари Харесай

Кавани мисли за завръщане в Наполи

Звездата на Пари Сен Жермен Единсон Кавани има намерение един ден още веднъж да облече екипа на Наполи. Това разкри сътрудникът на футболиста.

Уругваецът се трансформира в значимо име на европейската сцена точно в трите си безпределно продуктивни сезона при „ везувиани”. Силните му изяви – 78 гола в 104 мача – доведоха и до прехвърлянето на „ Парк де Пренс”, за който ПСЖ се бръкна с 60 милиона евро.

Кавани след разногласието с Неймар: Не е нужно да сме другари

Вече на 30 години Кавани се намира в пика на своята кариера, а преди дефинитивно да окачи бутонките на стената, желае още един път да усети какво е да играеш пред почитателите на „ Сан Паоло”, които скандират името ти.

„ Той е доста благополучен сега. Скоро ще впише името си в историята на ПСЖ, които са на върха в първенството”, разяснява сътрудникът Фернандо Гуглиелмоне.

Петте специфични права на Неймар в ПСЖ

„ Кавани записва мощни мачове, като оня против Байерн Мюнхен. Той съумя да се класира за Световното състезание и разполага с нрав на победител. Има причина да е измежду най-хубавите на планетата.”

„ Обратно в Наполи? Сега той мисли единствено за ПСЖ, само че постоянно е имал концепцията да се завърне в Неапол. Би било разумно да го стори един ден. Във футбола е по този начин – мога да ви кажа „ не” през днешния ден, както и „ да” година по-късно. Може би президентът Аурелио Де Лаурентис би го желал още веднъж, само че към този момент сме щастливи в Париж”, добави сътрудникът на Кавани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР