Звездата на Пари Сен Жермен – Неймар, се насочва все

...
Звездата на Пари Сен Жермен – Неймар, се насочва все
Коментари Харесай

Неймар иска само в Манчестър Юнайтед, ако напусне ПСЖ

Звездата на Пари Сен Жермен – Неймар, се насочва от ден на ден към трансфер в Манчестър Юнайтед това лято. Foot Mercato оповестява, че бразилецът се вижда или единствено на „ Олд Трафорд “, или на „ Парк де Пренс “ през идващия сезон.

L'Équipe заяви предходната седмица, че „ алените дяволи “ са в напреднали диалози за привличането на нападателя, който е все по-отворен да напусне парижани след края на сезона, макар че има контракт до 2027-а година. Той също е по този начин е отказал оферта от клуб от Саудитска Арабия, защото желанието му е да премине в Манчестър Юнайтед.

Градският противник на „ алените дяволи “ - Манчестър Сити, също е свързван с трансфер на някогашния нападател на Барселона, а L’Équipe даже заяви, че мениджърът Хосеп Гуардиола е приказвал персонално с Неймар. Предимството обаче е на страната на „ алените “ от Манчестър, поради желанието на играча да се причисли към клуба от „ Олд Трафорд “.

Foot Mercato написа още, че договорката е обвързвана с евентуалното придобиване на Юнайтед от катарският шейх Ясим бин Хамад Ал Тани. Неймар се свързал с представители от Катар и точно тази връзка може да улесни прекосяването му в клуба от Висшата лига, в случай че шейхът закупи 20-кратните първенци на Англия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР