Звездата на Нюкасъл - Александър Исак, е попаднал в списъка

...
Звездата на Нюкасъл - Александър Исак, е попаднал в списъка
Коментари Харесай

Арсенал ще натиска за голмайстора на Нюкасъл през лятото

Звездата на Нюкасъл - Александър Исак, е попаднал в листата на Арсенал за нов нападател, защото „ артилеристите “ възнамеряват да подсилят офанзивата си през лятото, твърди Football Insider. Лондончани към момента не са се свързали със „ свраките “, с цел да обсъдят евентуалния трансфер, само че ползата им към 24-годишния швед се усилва с наближаването на края на сезона.

Арсенал от много време имат предпочитание да вземат Исак, като се пробваха да го привлекат през 2022-а година. Той обаче мина на „ Сейнт Джеймсис Парк “ и се трансформира в главен състезател за Нюкасъл след прехвърлянето си от Реал Сосиедад.

На „ Емиратс “ пък желаят да се подсилят с нов нападател през лятото, като по-рано стана ясно, че към този момент са се отказали от концепцията да привлекат Айвън Тони от Брентфорд. Смята се, че голмайсторът на Споптинг Лисабон Виктор Гьокерес, който има откупна уговорка от 100 милиона евро, е различен вид пред Арсенал.

Нюкасъл пък ще бъде заставен да продаде един от най-хубавите си играчи това лято. „ Свраките “ са под огромен напън да съблюдават финансовите правила на Висшата лига заради огромните разноски през последните трансферни прозорци.

Исак, чийто контракт изтича през юни 2028-а година, е един от най-скъпите играчи на Нюкасъл, дружно с бразилския национал Бруно Гимараеш. Той означи 16 гола в 30 мача във всички шампионати през този сезон, в това число 12 гола във Висшата лига. Шведският национал има и 11 попадения през предходната акция, която му беше дебютна в Англия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР