Звездата на Нюкасъл Алаан Сен-Максимен ще се завърне в игра

...
Звездата на Нюкасъл Алаан Сен-Максимен ще се завърне в игра
Коментари Харесай

Звезда на Нюкасъл се завръща, излекува се от COVID-19

Звездата на Нюкасъл Алаан Сен-Максимен ще се завърне в игра след два месеца неявяване. Французинът страда от дълготрайните резултати на COVID-19, съобщи мениджърът Стив Брус.

"Добрата вест за всички е, че Сен-Максимен е в състава. Той тренира добре през цялата седмица и равнищата му във фитнеса са доста, доста положителни. Трябва да реализираме верния баланс и не бих очаквал той да стартира титуляр, само че той ще бъде в тима. Алаан наподобява в прилична форма, което е значимо и безспорно в този съответен миг от време, той дава голям позитивен подтик на всички, тъй като знаем какъв брой е значим, изключително в предни позиции ", съобщи Стив Брус.

Аржентинският централен бранител Федерико Фернандес няма да бъде разполагаем за гостуването на Астън Вила заради проблеми със сухожилията и мускулите, до момента в който Фабиан Шер и Киърън Кларк са под въпрос. Нападателят Дуайт Гейл не се усеща добре, само че е с негативен резултат за ковид.

Нюкасъл е 15-и във Висшата лига, с 19 точки от 18 мача, и няма победа в девет мача във всички надпревари. Те вкараха един гол в последните си пет мача от шампионата. Брус съобщи, че не се тормози от головата суша и че играчите са подготвени да се борят, с цел да извърнат нещата.

"Ако първенците от Ливърпул не могат да вкарат гол в продължение на шест часа, това демонстрира какъв брой е здрава тази лига. Направихме толкоз доста промени, прекомерно доста промени, а имахме някои съществени проблеми с пострадвания и болести... претърпяваме неприятен миг ", добави Брус.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР