Звездата на новия шампион на Германия Байер Леверкузен Флориан Виртц

...
Звездата на новия шампион на Германия Байер Леверкузен Флориан Виртц
Коментари Харесай

Байерн е готов да похарчи много за звездата на Леверкузен

Звездата на новия първенец на Германия Байер Леверкузен Флориан Виртц играе значима роля в средносрочните и дълготрайните проекти на Байерн Мюнхен. Ръководството на баварците харесва и цени доста офанзивния халф и желае да го има в състава си, написа " Кикер ". 

На " Алианц Арена " са подготвени да похарчат доста пари, с цел да имат 20-годишния футболист в състава си. От Байерн са подготвени да работят и да насочат оферта, сега, в който Виртц даде знак, че е подготвен за идната стъпка в кариерата си. 

Florian Wirtz plays an important role in Bayern's medium to long-term plans. Should he become available this summer, the club would be willing to spend big to bring him to Munich. However, the chances for this summer are slim, rather 2025 [, ]
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Информацията гласи, че немският национал най-вероятно ще остане в Леверкузен и през идващия сезон и ще смени клубната си принадлежност през лятото на 2025 година. 

Байерн желае да събере в един тим Флориан Виртц с Джамал Мусиала. Двамата са считани за най-големите гении в Германия и на тях се разпореждат огромни очаквания за триумф на Бундестима на идното Европейско състезание. 

Договорът на Виртц с Байер е до лятото на 2027 година. Той е оценен на над 100 млн. евро. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР