Звездата на новия български сериал Ягодова луна Асен Блатечки и

...
Звездата на новия български сериал Ягодова луна Асен Блатечки и
Коментари Харесай

Блатечки зяпа гола Диляна Попова във видеочат

Звездата на новия български сериал „ Ягодова луна ” Асен Блатечки и моделът Диляна Попова изживяват същински любовен подем. Откакто се събраха след 4-годишна разлъка, най-одумваната световна двойка у нас е неразделна. Отделят се един от различен само, когато работни задължения постановат някой от тях да пътува.

Преди десетина дни Диляна и Асен се разделиха, само че поради рекламна фотосесия на модела чак на Малдивите Попова отпраши до райското кътче в компанията на 5-годишния си наследник Борил, а по-късно разгласява в обществените мрежи няколко фрагмента от екзотичната дестинация. Докато са на хиляди километри разстояние, Диляна и Асен са в непрекъсната интернет връзка, откриха папараците на „ Уикенд ”. Времевата разлика от 3 часа не е спънка за артистичната двойка да поддържа връзка непрестанно.

Преди няколко дни 48-годишният артист бе видян да излиза от у дома по обяд. Асен измъкна от пощенската си кутия писмо, разпечата го и погледна наличието му. След това отскочи до близкото заведение и си взе бутилка с портокалов фреш. Актьорът захапа писмото със зъби, с цел да отвори сока, а след това мушна пощенския плик под якето си, с цел да не се измокри. Заради мразовитото време Блатечки бе нахлупил на главата си качулката на суичера си. Актьорът отпи няколко глътки в придвижване и бръкна в джоба на якето си. Оттам застаряващият секс знак на българското кино извади мобилния си телефон, а няколко секунди по-късно към този момент имаше видеовръзка с обичаната си Диляна.

На екрана на джиесема му ясно се виждаше голата хубавица, която се препичаше на 30-градусови температури. „ Я гледай какво става тука, сняг вали ”, оплака се Асен и обърна екрана на телефона си по този начин, че да се вижда прехвърчащия сняг. Актьорът небрежно завърши диалога си, само че даде обещание на Диляна да звънне като се прибере у дома. Извади връзката си с ключове и хлътна в кооперацията, в която двамата живеят от няколко месеца. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР